Strinda videregående skole

Helt enkelt baking
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Helt enkelt baking
Medansvarlig
Språk
  • Språk:
Hylleplassering
  • 641.81 Ho
Eier
  • Strinda Videregående Skole
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2014
Noter
  • Boken inneholder oppskrifter på både tradisjonelle brød og kaker, og nyere oppskrifter på bakverk fra inn- og utland. Du finner oppskrifter på gjærbakst, paier, kaker, sjokoladekaker og småkaker. Boken er gjennomillustrert med fargefotografier av Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley. 1. utg.: Oslo : Gyldendal fakta, 2005 Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-05-46497-1
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00000990nam  22002291  4500
*00120504
*008          180213            a          00nob 2
*015  $a0385896$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-05-46497-1$bib.$cNkr 169.00
*08231$a641.815$zh$25
*090  $bq$c641.815$dH
*096  $a641.81 Ho
*24500$aHelt enkelt baking$cIngrid Espelid Hovig ... [et al.]
*250  $a3. utg.
*260  $aOslo$bGyldendal$c2014
*300  $a216 s.$bkol. ill.
*503  $a1. utg.: Oslo : Gyldendal fakta, 2005
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aBoken inneholder oppskrifter på både tradisjonelle brød og kaker, og nyere oppskrifter på bakverk fra inn- og utland. Du finner oppskrifter på gjærbakst, paier, kaker, sjokoladekaker og småkaker. Boken er gjennomillustrert med fargefotografier av Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley.
*650 1$aBaking$1641.81/5$2BS$2BS$9nor
*70010$aHovig, Ingrid Espelid$d1924-2018$emedarb.$jn.
*850  $aStrinda Videregående Skole
*900 0$aEspelid, Ingrid$zHovig, Ingrid Espelid$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Strinda vgs641.81 Ho