Strinda videregående skole

Mat og vin i utsøkt harmoni
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Mat og vin i utsøkt harmoni
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q 641.5 Mo
Eier
  • Strinda Videregående Skole
Klassifikasjon
År
  • 1994
Noter
  • Fra 4. oppl. utgitt av Gastonomisk institutt og Gyldendal fakta Opplagshistorikk: 2. oppl. 1994; 3. oppl. 1995; 4. oppl. 1997; 7. oppl. 2001 (Nkr 299.00)
ISBN
  • 82-05-21792-0
  • 82-525-2936-4
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00002101nam  2200601 a 4500
*00111676
*008                       r           nob
*015  $anf9405468
*020  $a82-05-21792-0$bib.$cNkr 298.00$gGyldendal
*020  $a82-525-2936-4$bib.$gBokklubben mat og drikke
*035  $a(BIBSYS)940824825
*080  $a641.5$b641.8
*082  $a641
*082  $a641.5
*082  $a641.5
*082  $a641.5
*082  $d641.3$2DDK-4
*085  $bQc 39b
*096  $aq 641.5 Mo
*10010
*24010
*245  $aMat og vin i utsøkt harmoni$cChristopher Moestue ... [et al.] ; hovedfotograf: BengtWilson ; [tekstredaktør: Eirik Myhr ; billedredaktør: Sissel Falck]
*260  $a[Stavanger]$bGastronomisk institutt$a[Oslo]$bGyldendal$cc1994
*300  $a159 s.$bill.$c31 cm
*440  
*500  $aFra 4. oppl. utgitt av Gastonomisk institutt og Gyldendal fakta
*500  $aOpplagshistorikk: 2. oppl. 1994; 3. oppl. 1995; 4. oppl. 1997; 7. oppl. 2001 (Nkr 299.00)
*520  
*650  
*651  
*660  $aCookery
*691  $akokebøker
*700  $aMyhr, Eirik$d1944-$ered.
*700  $aMoestue, Christopher$emedarb.
*700  $aWilson, Bengt$d1945-2012$emedarb.
*700  $aFalck, Sissel$d1953-$ebildered.
*710  $aGastronomisk institutt
*710  $aBokklubben mat & drikke
*710  $aBokklubben Mat- og vinglede$wbokklubben mat og vinglede
*776  $w091973651
*850  $aStrinda Videregående Skole
*899  $aNorbok$bNB
*996  $uhttp://ask.bibsys.no/ask/action/show?kid=biblio&pid=940824825$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Strinda vgsq 641.5 Mo