Tittel Mat og vin i utsøkt harmoni
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier Strinda Videregående Skole
Klassifikasjon
År
Noter Fra 4. oppl. utgitt av Gastonomisk institutt og Gyldendal fakta
Opplagshistorikk: 2. oppl. 1994; 3. oppl. 1995; 4. oppl. 1997; 7. oppl. 2001 (Nkr 299.00)
ISBN 82-05-21792-0 82-525-2936-4
Tilgjengelige
Venteliste
*00002101nam 2200601 a 4500
*00111676
*008 r nob
*015 $anf9405468
*020 $a82-05-21792-0$bib.$cNkr 298.00$gGyldendal
*020 $a82-525-2936-4$bib.$gBokklubben mat og drikke
*035 $a(BIBSYS)940824825
*080 $a641.5$b641.8
*082 $a641
*082 $a641.5
*082 $a641.5
*082 $a641.5
*082 $d641.3$2DDK-4
*085 $bQc 39b
*096 $aq 641.5 Mo
*10010
*24010
*245 $aMat og vin i utsøkt harmoni$cChristopher Moestue ... [et al.] ; hovedfotograf: BengtWilson ; [tekstredaktør: Eirik Myhr ; billedredaktør: Sissel Falck]
*260 $a[Stavanger]$bGastronomisk institutt$a[Oslo]$bGyldendal$cc1994
*300 $a159 s.$bill.$c31 cm
*440
*500 $aFra 4. oppl. utgitt av Gastonomisk institutt og Gyldendal fakta
*500 $aOpplagshistorikk: 2. oppl. 1994; 3. oppl. 1995; 4. oppl. 1997; 7. oppl. 2001 (Nkr 299.00)
*520
*650
*651
*660 $aCookery
*691 $akokebøker
*700 $aMyhr, Eirik$d1944-$ered.
*700 $aMoestue, Christopher$emedarb.
*700 $aWilson, Bengt$d1945-2012$emedarb.
*700 $aFalck, Sissel$d1953-$ebildered.
*710 $aGastronomisk institutt
*710 $aBokklubben mat & drikke
*710 $aBokklubben Mat- og vinglede$wbokklubben mat og vinglede
*776 $w091973651
*850 $aStrinda Videregående Skole
*899 $aNorbok$bNB
*996 $uhttp://ask.bibsys.no/ask/action/show?kid=biblio&pid=940824825$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening