Strinda videregående skole

Frå naturens kjøken: mat og matkultur frå kjøkenet under Lomseggen
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Frå naturens kjøken: mat og matkultur frå kjøkenet under Lomseggen
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Nynorsk)
Hylleplassering
  • 641.59 Br
Eier
  • Strinda Videregående Skole
Klassifikasjon
År
  • 1991
ISBN
  • 82-00-36445-3
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001280nam  2200397 a 4500
*00112278
*008                       r           nno
*020  $a82-00-36445-3
*035  $a(BIBSYS)911196595
*080  $a641.5
*082  $a641.5
*082  $a641.5
*082  $a641.59481
*082  $a641.59481
*082  $a641.59481
*082  $a641.5$b948.2514
*096  $a641.59 Br
*100  $aBrimi, Arne$d1957-$jn.
*24010
*245  $aFrå naturens kjøken$bmat og matkultur frå kjøkenet under Lomseggen$cArne Brimi og Bengt Wilson ; oppskriftene er lagt til rette for kokebok av Aase Strømstad
*260  $aOslo$bUniversitetsforlaget$cc1991
*300  $a160 s.$bill.
*440  
*500  
*520  
*650  
*651  
*687  $aMatlaging
*691  $akokebøker matlaging norsk mat
*700  $aWilson, Bengt$d1945-2012
*776  $w111209706
*850  $aStrinda Videregående Skole
*996  $uhttp://ask.bibsys.no/ask/action/show?kid=biblio&pid=911196595$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Strinda vgs641.59 Br