Forfatter
Tittel Enkelt & perfekt : bagateller for alle
Språk
Hylleplassering
Eier Strinda Videregående Skole
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Bagatelle-chefen Eyvind Hellstrøm presenterer i denne boken sine mer enkle menyer som inspirasjon til de forskjellige anledningene som dukker opp i løpet av året. Her finner man menyer til jul og nyttår, søndagsmiddagen, krepselaget, sommerfesten, jaktmiddagen... I følge forlaget skal dette være menyer som skal gå bra uansett forkunnskaper og erfaring på kjøkkenet; enkle menyer til små og store anledninger. Her er det trinn for trinn-forklaringer, uunnværlige knep, vintips og lett tilgjengelige råvarer. En av Eyvind Hellstrøms fremst kokker, Lise Finckenhagen, har gjennomarbeidet alle oppskriftene slik at de med letthet skal kunne tilberedes hjemme. Boken har også noen artikler om matkultur. Bokene er gjennomillustrert med fargefotografier. Har ordforklaringer og register.
Adresseliste: s. 281
Ordliste: s. 282-285
ISBN 82-525-4490-8 82-7900-139-5
Tilgjengelige
Venteliste
*00001375 am 2200205 4500
*00117337
*008021009 a 00nob 2
*015 $a0131467 $bBIBBI
*020 $a82-525-4490-8
*020 $a82-7900-139-5 $bib. $cNkr 485.00
*08231$a641.5 $zh
*090 $bq $c641.5 $dH
*096 $a641.5 He
*10010$aHellstrøm, Eyvind$d1948-$jn.
*24510$aEnkelt & perfekt $bbagateller for alle $c[Eyvind Hellstrøm]
*260 $aOslo $bPantagruel$ccop. 2002
*300 $a288 s. $bkol. ill.
*505 $aAdresseliste: s. 281
*505 $aOrdliste: s. 282-285
*520 $aBagatelle-chefen Eyvind Hellstrøm presenterer i denne boken sine mer enkle menyer som inspirasjon til de forskjellige anledningene som dukker opp i løpet av året. Her finner man menyer til jul og nyttår, søndagsmiddagen, krepselaget, sommerfesten, jaktmiddagen... I følge forlaget skal dette være menyer som skal gå bra uansett forkunnskaper og erfaring på kjøkkenet; enkle menyer til små og store anledninger. Her er det trinn for trinn-forklaringer, uunnværlige knep, vintips og lett tilgjengelige råvarer. En av Eyvind Hellstrøms fremst kokker, Lise Finckenhagen, har gjennomarbeidet alle oppskriftene slik at de med letthet skal kunne tilberedes hjemme. Boken har også noen artikler om matkultur. Bokene er gjennomillustrert med fargefotografier. Har ordforklaringer og register.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS $2BS $9nor
*850 $aStrinda Videregående Skole
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening