Strinda videregående skole

Enkelt & perfekt : bagateller for alle
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Enkelt & perfekt : bagateller for alle
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.5 He
Eier
  • Strinda Videregående Skole
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2002
Noter
  • Bagatelle-chefen Eyvind Hellstrøm presenterer i denne boken sine mer enkle menyer som inspirasjon til de forskjellige anledningene som dukker opp i løpet av året. Her finner man menyer til jul og nyttår, søndagsmiddagen, krepselaget, sommerfesten, jaktmiddagen... I følge forlaget skal dette være menyer som skal gå bra uansett forkunnskaper og erfaring på kjøkkenet; enkle menyer til små og store anledninger. Her er det trinn for trinn-forklaringer, uunnværlige knep, vintips og lett tilgjengelige råvarer. En av Eyvind Hellstrøms fremst kokker, Lise Finckenhagen, har gjennomarbeidet alle oppskriftene slik at de med letthet skal kunne tilberedes hjemme. Boken har også noen artikler om matkultur. Bokene er gjennomillustrert med fargefotografier. Har ordforklaringer og register. Adresseliste: s. 281 Ordliste: s. 282-285
ISBN
  • 82-525-4490-8
  • 82-7900-139-5
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001375 am  2200205   4500
*00117337
*008021009                a          00nob 2
*015  $a0131467 $bBIBBI
*020  $a82-525-4490-8
*020  $a82-7900-139-5 $bib. $cNkr 485.00
*08231$a641.5 $zh
*090  $bq $c641.5 $dH
*096  $a641.5 He
*10010$aHellstrøm, Eyvind$d1948-$jn.
*24510$aEnkelt & perfekt $bbagateller for alle $c[Eyvind Hellstrøm]
*260  $aOslo $bPantagruel$ccop. 2002
*300  $a288 s. $bkol. ill.
*505  $aAdresseliste: s. 281
*505  $aOrdliste: s. 282-285
*520  $aBagatelle-chefen Eyvind Hellstrøm presenterer i denne boken sine mer enkle menyer som inspirasjon til de forskjellige anledningene som dukker opp i løpet av året. Her finner man menyer til jul og nyttår, søndagsmiddagen, krepselaget, sommerfesten, jaktmiddagen... I følge forlaget skal dette være menyer som skal gå bra uansett forkunnskaper og erfaring på kjøkkenet; enkle menyer til små og store anledninger. Her er det trinn for trinn-forklaringer, uunnværlige knep, vintips og lett tilgjengelige råvarer. En av Eyvind Hellstrøms fremst kokker, Lise Finckenhagen, har gjennomarbeidet alle oppskriftene slik at de med letthet skal kunne tilberedes hjemme. Boken har også noen artikler om matkultur. Bokene er gjennomillustrert med fargefotografier. Har ordforklaringer og register.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS $2BS $9nor
*850  $aStrinda Videregående Skole
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Strinda vgs641.5 He