Forfatter
Tittel Norges nasjonalretter: En matglad reise i vårt eget land
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier Strinda Videregående Skole
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Boka har oppskrifter p# retter fra de sju regionene Nord-Norge, Tr#ndelag, Vestlandet, Midt-Norge, S#rlandet , #stlandet og Oslo/Akershus. Hver region blir presentert av en kokk fra landsdelen, du f#r vite hvordan rettene skal lages og et innblikk i hvordan man lagde mat i gamle dager. Har register.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam
*0015249
*007
*008990705s1999 ar 0 nob 9
*015 $bFS
*020 $a82-7888-022-0$bib$c498.00
*038 $gP# lager
*040 $aForlagsentralen ans
*078 $aTuristb#ker Norge, diverse$b32500
*079 $aNorsk sakpr. voksne. Mat drikke$b316
*08230$a641.594$zh641.59
*096 $a641.59 Br
*10010$aBrimi, Arne$d1957-$jn.
*24010
*24510$aNorges nasjonalretter$bEn matglad reise i vårt eget land
*250 $a1. utg., 1. oppl.
*260 $aOslo$bNorsk fakta forl.$c1999$fNorsk Fakta Forlag AS$g1999
*300 $a352 s.$bIllustrert$c34.5 x 30.7 cm$d2645 g.
*440
*500
*520 $aBoka har oppskrifter p# retter fra de sju regionene Nord-Norge, Tr#ndelag, Vestlandet, Midt-Norge, S#rlandet , #stlandet og Oslo/Akershus. Hver region blir presentert av en kokk fra landsdelen, du f#r vite hvordan rettene skal lages og et innblikk i hvordan man lagde mat i gamle dager. Har register.
*52200$aNYTT$b30.01.2003
*650 $aKokeb#ker
*651 $aNorge
*70010$aKaspersen, Ardis$eforfatter
*850 $aStrinda Videregående Skole
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening