Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier Strinda Videregående Skole
Klassifikasjon
Emne
År
Noter På omslaget: Bergen kokkenes mesterlaug
Bergen Kokkenes Mesterlaug har samlet et utvalg oppskrifter fra Hordaland. Tanken har vært både å ta vare på tradisjonsrike retter, og å presentere lokale råvarer i moderne oppskrifter. Alle rettene er lagt til rette for dagens husholdning, og råvarene som benyttes er allment tilgjengelige.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam
*0015395
*007
*008981201s1998 ar 0 nob 9
*015 $bFS
*020 $a82-90823-45-2$bib$c298.00
*038 $gSD: I salg
*040 $aForlagsentralen ans
*078 $aKokebøker$b31010
*079 $aNorsk sakpr. voksne. Kultur relig. kunst$b311
*08230$a641.594$zh641.594
*096 $a641.59 Ma
*10010
*11010$aBergen Kokkenes Mesterlaug
*24010
*24500$aMatgleder fra Hordaland
*250 $a1. utg., 1. oppl.
*260 $aKristiansund$bKom forl.$c1998$fKom Forlag$g1998
*300 $a160 s.$bIllustrert$d0 g.
*440
*500 $aPå omslaget: Bergen kokkenes mesterlaug
*520 $aBergen Kokkenes Mesterlaug har samlet et utvalg oppskrifter fra Hordaland. Tanken har vært både å ta vare på tradisjonsrike retter, og å presentere lokale råvarer i moderne oppskrifter. Alle rettene er lagt til rette for dagens husholdning, og råvarene som benyttes er allment tilgjengelige.
*52200$aNYTT$b09.10.2003
*650 $aKokebøker
*651 $aHordaland
*653 1$alokal mat
*70010$aSchønfelder, Lotte$d1941-$eredaktør
*70010$aDanielsen, Eva$eredaktør
*70010$aDahl, Gunnar Nagell$eredaktør
*70010$aEide, Per$d1954-$eIllustratør$jn.
*850 $aStrinda Videregående Skole
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening