Forfatter
Tittel Fra råvare til mat og drikke: råstoff-, produksjons- og konserveringslære
Språk
Hylleplassering
Eier Strinda videregående skole
Klassifikasjon
Emne
År
Noter 1 bok. 1 diskett. 1 hefte
Boken er delt inn etter råvaregrupper og råvarene er beskrevet med tekst og fargefotografier. Vedlagt følger en diskett med oppskrifter og en næringsstofftabell. Har arbeidsoppgaver, litteraturliste og stikkordregister.
Helbind
ISBN 82-584-0376-1 978-82-584-0376-7
Tilgjengelige
Venteliste
*000 am
*0017791
*008120116s1999 r 0 nob 9
*020 $a82-584-0376-1$bib$c560.00
*020 $a978-82-584-0376-7$bib$c560.00
*025 $a9788258403767
*040 $aDen norske Bokdatabasen AS
*0821 $a641.3
*096 $a641.3 In
*10010$aInnli, Kjell E.$d1943-$jn.
*24010
*24510$aFra råvare til mat og drikke$bråstoff-, produksjons- og konserveringslære$bgrunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
*250 $a1. utg., 1. oppl.
*260 $aOslo$bYrkeslitteratur$c1999
*300 $a434 s.$bIllustrert
*440
*500 $a1 bok. 1 diskett. 1 hefte
*511 $afor Innli, Kjell E.
*520 $aBoken er delt inn etter råvaregrupper og råvarene er beskrevet med tekst og fargefotografier. Vedlagt følger en diskett med oppskrifter og en næringsstofftabell. Har arbeidsoppgaver, litteraturliste og stikkordregister.
*52200$aNYTT$b16.01.2012
*591 $aHelbind
*595 $aBokmål
*596 $a19990820124504_maritan
*650 1$aMatvarekunnskap
*650 $aRåstofflære
*650 $aNæringsmiddelproduksjon
*650 $akonservering
*650 $aMelkeprodukter
*650 $aKornprodukter
*650 $adrikkevarer
*650 $aKrydder
*650 $aSøtningsstoff
*650 $aSkalldyr
*650 $aLærebøker
*651
*653 $aRåstofflære$bGrunnbøker$dGK$eHotell- og næringsmiddelfag$fVideregående skole$gLæreplan av oktober 1993
*653 $aProduksjons- og konserveringslære$bGrunnbøker$dGK$eHotell- og næringsmiddelfag$fVideregående skole$gLæreplan av oktober 1993
*70010
*850 $aStrinda videregående skole
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening