Strinda videregående skole

Bakaromnen: trend og tradisjon
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Bakaromnen: trend og tradisjon
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Nynorsk)
Hylleplassering
  • 641.58 Rø
Eier
  • Strinda Videregående Skole
Klassifikasjon
År
  • 2001
ISBN
  • 82-521-5740-8
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00002847nam  2200985 a 4500
*00112052
*008                       r           nno
*015  $anf0115482
*020  $a82-521-5740-8$bib.$cNkr 398.00
*035  $a(BIBSYS)01110709x
*080  $a315.736
*080  $a683.92$b641.5
*082  $a641.8
*082  $a641.8
*082  $a641.8
*082  $a641.58
*082  $a641.58
*082  $a641.58
*082  $a641.58
*082  $a641.58
*082  $a641.58
*082  $a641.58
*082  $a641.58
*082  $a641.58
*082  $a641.71
*082  $a641.865
*082  $a641.815$b641.59481
*082  $d641.58$d641.8$2DDK-4
*087  $aM6g
*096  $a641.58 Rø
*100  $aRønnevig, Else$d1940-
*24010
*245  $aBakaromnen$btrend og tradisjon$cElse Rønnevig ; [engelsk samandrag ved J. Basil Cowlishaw ; råd om restaurering og reparasjon ved Olav Snortheim]
*260  $aOslo$bSamlaget$c2001
*300  $a222 s.$bill.$c28 cm
*440  
*500  
*520  
*650  
*651  
*670  $aOvens
*670  $aBaking
*670  $aNorway
*670  $aHistory
*670  $aBakery industry
*670  $aTraditional uses
*687  $aNorge
*687  $aOvner
*687  $aOvner
*687  $aBaker
*687  $aRecipes
*687  $aBakerovner
*687  $aRestaurering
*687  $aMatlaging : Spesielle redskaper
*691  $abaking bakerovner tradisjonsmat brødbaking kulturhistoriebakaromnar matoppskrifter
*698  $aBrød
*698  $aNorge
*698  $aOvner
*698  $aBaking
*698  $aKokebøker$bForm
*700  $aSnortheim, Olav$d1911-1988$emedarb.
*776  $w142146900
*850  $aStrinda Videregående Skole
*899  $aNorbok$bNB
*996  $uhttp://ask.bibsys.no/ask/action/show?kid=biblio&pid=01110709x$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Strinda vgs641.58 Rø