Forfatter
Tittel Bakaromnen: trend og tradisjon
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier Strinda Videregående Skole
Klassifikasjon
År
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00002847nam 2200985 a 4500
*00112052
*008 r nno
*015 $anf0115482
*020 $a82-521-5740-8$bib.$cNkr 398.00
*035 $a(BIBSYS)01110709x
*080 $a315.736
*080 $a683.92$b641.5
*082 $a641.8
*082 $a641.8
*082 $a641.8
*082 $a641.58
*082 $a641.58
*082 $a641.58
*082 $a641.58
*082 $a641.58
*082 $a641.58
*082 $a641.58
*082 $a641.58
*082 $a641.58
*082 $a641.71
*082 $a641.865
*082 $a641.815$b641.59481
*082 $d641.58$d641.8$2DDK-4
*087 $aM6g
*096 $a641.58 Rø
*100 $aRønnevig, Else$d1940-
*24010
*245 $aBakaromnen$btrend og tradisjon$cElse Rønnevig ; [engelsk samandrag ved J. Basil Cowlishaw ; råd om restaurering og reparasjon ved Olav Snortheim]
*260 $aOslo$bSamlaget$c2001
*300 $a222 s.$bill.$c28 cm
*440
*500
*520
*650
*651
*670 $aOvens
*670 $aBaking
*670 $aNorway
*670 $aHistory
*670 $aBakery industry
*670 $aTraditional uses
*687 $aNorge
*687 $aOvner
*687 $aOvner
*687 $aBaker
*687 $aRecipes
*687 $aBakerovner
*687 $aRestaurering
*687 $aMatlaging : Spesielle redskaper
*691 $abaking bakerovner tradisjonsmat brødbaking kulturhistoriebakaromnar matoppskrifter
*698 $aBrød
*698 $aNorge
*698 $aOvner
*698 $aBaking
*698 $aKokebøker$bForm
*700 $aSnortheim, Olav$d1911-1988$emedarb.
*776 $w142146900
*850 $aStrinda Videregående Skole
*899 $aNorbok$bNB
*996 $uhttp://ask.bibsys.no/ask/action/show?kid=biblio&pid=01110709x$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening