Forfatter
Tittel
Språk
Hylleplassering
Eier Strinda Videregående Skole
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Spelt er en urgammel hvetesort som passer godt til moderne mennesker. Spelt kan brukes i stedet for hvetemel til brød, kaker osv. Men spelt er helt annerledes enn hvete: Den er mer næringsrik, den smaker bedre og tåles av en del hveteallergikere. Men spelt er annerledes å jobbe med en hvete. Den islandske bakeren Frida Sophia Bödvarsdottir har brukt spelt i mange år og deler her sine erfaringer med leseren. Boken inneholder oppskrifter på brød med og uten gjær, surdeigsbrød, kaker, paier, pizza og bakst for barn. Boken inneholder både klassiske brød og kakeoppskrifter " med spelt " og brød inspirert av det internasjonale kjøkken. Gjennomillustrert med fotografier i både farger og svart/hvitt.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001530 am 2200253 4500
*00115538
*008030124 a 00nob 2
*015 $a0133592$bBIBBI
*020 $a82-8091-002-6$bib.$cNkr 249.00
*035 $a0133592
*035 $a18554
*041 $hice
*08231$a641.631$zh
*08231$a641.815
*090 $c641.631$dF
*096 $a641.63 Fr
*100 0$aFríða Sophía Böðvarsdóttir$jisl.
*24010$aBakad úr spelti
*24510$aBaking med spelt$coppskrifter av Fríða Sophía Böðvarsdóttir ; foto: Jesper Glyrskov ; [oversatt av Silje Beite Løken]
*260 $a[Oslo]$bPP forl.$ccop. 2003
*300 $a89 s.$bill. (noen ill.)
*520 $aSpelt er en urgammel hvetesort som passer godt til moderne mennesker. Spelt kan brukes i stedet for hvetemel til brød, kaker osv. Men spelt er helt annerledes enn hvete: Den er mer næringsrik, den smaker bedre og tåles av en del hveteallergikere. Men spelt er annerledes å jobbe med en hvete. Den islandske bakeren Frida Sophia Bödvarsdottir har brukt spelt i mange år og deler her sine erfaringer med leseren. Boken inneholder oppskrifter på brød med og uten gjær, surdeigsbrød, kaker, paier, pizza og bakst for barn. Boken inneholder både klassiske brød og kakeoppskrifter " med spelt " og brød inspirert av det internasjonale kjøkken. Gjennomillustrert med fotografier i både farger og svart/hvitt.
*574 $aOriginaltittel: Bakad úr spelti
*650 1$aSpelt$0matlaging$1641.631$2BS$9nor
*650 2$aBaking$1641.815$2BS$9nor
*850 $aStrinda Videregående Skole
*900 0$aBödvarsdóttir, Frída Sophía$zFríða Sophía Böðvarsdóttir$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening