Strinda videregående skole

Baking med spelt
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Baking med spelt
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.63 Fr
Eier
  • Strinda Videregående Skole
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2003
Noter
  • Spelt er en urgammel hvetesort som passer godt til moderne mennesker. Spelt kan brukes i stedet for hvetemel til brød, kaker osv. Men spelt er helt annerledes enn hvete: Den er mer næringsrik, den smaker bedre og tåles av en del hveteallergikere. Men spelt er annerledes å jobbe med en hvete. Den islandske bakeren Frida Sophia Bödvarsdottir har brukt spelt i mange år og deler her sine erfaringer med leseren. Boken inneholder oppskrifter på brød med og uten gjær, surdeigsbrød, kaker, paier, pizza og bakst for barn. Boken inneholder både klassiske brød og kakeoppskrifter " med spelt " og brød inspirert av det internasjonale kjøkken. Gjennomillustrert med fotografier i både farger og svart/hvitt.
ISBN
  • 82-8091-002-6
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001530 am  2200253   4500
*00115538
*008030124                a          00nob 2
*015  $a0133592$bBIBBI
*020  $a82-8091-002-6$bib.$cNkr 249.00
*035  $a0133592
*035  $a18554
*041  $hice
*08231$a641.631$zh
*08231$a641.815
*090  $c641.631$dF
*096  $a641.63 Fr
*100 0$aFríða Sophía Böðvarsdóttir$jisl.
*24010$aBakad úr spelti
*24510$aBaking med spelt$coppskrifter av Fríða Sophía Böðvarsdóttir ; foto: Jesper Glyrskov ; [oversatt av Silje Beite Løken]
*260  $a[Oslo]$bPP forl.$ccop. 2003
*300  $a89 s.$bill. (noen ill.)
*520  $aSpelt er en urgammel hvetesort som passer godt til moderne mennesker. Spelt kan brukes i stedet for hvetemel til brød, kaker osv. Men spelt er helt annerledes enn hvete: Den er mer næringsrik, den smaker bedre og tåles av en del hveteallergikere. Men spelt er annerledes å jobbe med en hvete. Den islandske bakeren Frida Sophia Bödvarsdottir har brukt spelt i mange år og deler her sine erfaringer med leseren. Boken inneholder oppskrifter på brød med og uten gjær, surdeigsbrød, kaker, paier, pizza og bakst for barn. Boken inneholder både klassiske brød og kakeoppskrifter " med spelt " og brød inspirert av det internasjonale kjøkken. Gjennomillustrert med fotografier i både farger og svart/hvitt.
*574  $aOriginaltittel: Bakad úr spelti
*650 1$aSpelt$0matlaging$1641.631$2BS$9nor
*650 2$aBaking$1641.815$2BS$9nor
*850  $aStrinda Videregående Skole
*900 0$aBödvarsdóttir, Frída Sophía$zFríða Sophía Böðvarsdóttir$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Strinda vgs641.63 Fr