Strinda videregående skole

Kjemi på kjøkkenet: om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Kjemi på kjøkkenet: om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.501 H
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2017
Noter
  • Matlaging er håndverk, men også kjemi, biologi og fysikk. Når vi koker et egg eller lager en gjærdeig setter vi i gang mange prosesser. Denne boka kan brukes til å balansere kjemi, håndverk og smaksopplevelser, noe som kan gjøre matlaging mer spennende, hodet klokere og maten mer smakfull. Her får du svar på spørsmål som: Må biffen egentlig ha romtemperatur før den stekes? Vil kaken falle sammen dersom du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Går det an å lage eplepai helt uten epler? Ny heftet utgave av boken som utkom første gang i 2017. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-8282-199-5
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001345pam  22002051  4500
*00128473
*008201120                a          00nob 2
*015  $a0601316$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-8282-199-5$bheftet$cNkr 249.00
*08201$a641.5015$zh$223/nor
*090  $c641.501$dH
*100 0$aHopia, Anu$d1960-$jfi.
*24510$aKjemi på kjøkkenet$bom hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier$cAnu Hopia og Erik Fooladi
*260  $a[Oslo]$bHumanist forlag$c[2017]
*300  $a207 sider$billustrasjoner i farger$c23 cm
*520  $aMatlaging er håndverk, men også kjemi, biologi og fysikk. Når vi koker et egg eller lager en gjærdeig setter vi i gang mange prosesser. Denne boka kan brukes til å balansere kjemi, håndverk og smaksopplevelser, noe som kan gjøre matlaging mer spennende, hodet klokere og maten mer smakfull. Her får du svar på spørsmål som: Må biffen egentlig ha romtemperatur før den stekes? Vil kaken falle sammen dersom du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Går det an å lage eplepai helt uten epler? Ny heftet utgave av boken som utkom første gang i 2017. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aMolekylær gastronomi$1641.5015$2BS$41140807$9nor
*700 0$aFooladi, Erik$d1972-$eforf.
*996  $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=629978&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Strinda vgs641.50 Ho