Forfatter
Tittel Kjemi på kjøkkenet: om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Matlaging er håndverk, men også kjemi, biologi og fysikk. Når vi koker et egg eller lager en gjærdeig setter vi i gang mange prosesser. Denne boka kan brukes til å balansere kjemi, håndverk og smaksopplevelser, noe som kan gjøre matlaging mer spennende, hodet klokere og maten mer smakfull. Her får du svar på spørsmål som: Må biffen egentlig ha romtemperatur før den stekes? Vil kaken falle sammen dersom du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Går det an å lage eplepai helt uten epler? Ny heftet utgave av boken som utkom første gang i 2017. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001345pam 22002051 4500
*00128473
*008201120 a 00nob 2
*015 $a0601316$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-8282-199-5$bheftet$cNkr 249.00
*08201$a641.5015$zh$223/nor
*090 $c641.501$dH
*100 0$aHopia, Anu$d1960-$jfi.
*24510$aKjemi på kjøkkenet$bom hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier$cAnu Hopia og Erik Fooladi
*260 $a[Oslo]$bHumanist forlag$c[2017]
*300 $a207 sider$billustrasjoner i farger$c23 cm
*520 $aMatlaging er håndverk, men også kjemi, biologi og fysikk. Når vi koker et egg eller lager en gjærdeig setter vi i gang mange prosesser. Denne boka kan brukes til å balansere kjemi, håndverk og smaksopplevelser, noe som kan gjøre matlaging mer spennende, hodet klokere og maten mer smakfull. Her får du svar på spørsmål som: Må biffen egentlig ha romtemperatur før den stekes? Vil kaken falle sammen dersom du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Går det an å lage eplepai helt uten epler? Ny heftet utgave av boken som utkom første gang i 2017. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aMolekylær gastronomi$1641.5015$2BS$41140807$9nor
*700 0$aFooladi, Erik$d1972-$eforf.
*996 $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=629978&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening